Female Spartan
+2
Weed
Female Spartan
6 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Female Spartan
Tere!
Mõtlesin, et räägin siis endast ka natukene. Mina olen Kadri (Female Spartan), 16-aastane ja elan Tartus. Mulle meeldib mängida sõjamänge, aga kuna mul oli üsna kehv arvuti, siis ei olnud mul mitu aastat võimalik mingeid mänge mängida. Pealegi oli mu ema väga vastu sellele. Just hiljuti sain omale uue arvuti, mis on veic parem ja nüüd olen püüdnud paar mängu peale panna ikka. Enamasti mängin Team Fortress 2, kuigi viimasel ajal ei ole eriti aega. Vahepeal olin Call Of Duty 4: Modern Warfare'i lainel. Vabal ajal meeldib mulle joonistada, üldiselt autosid, kuna muud ma ei oska.
Aga ega muud ma ei oskagi praegu rääkida. EGC on lahe ja püüan ikka Youtube'is jälgida.
Youtube'i kasutaja: ThePyroSpartan
Btw, kui keegi kunagi TF'i mängib, siis andke teada. Heameelega joiniksin.
Steam: Female Spartan
Mõtlesin, et räägin siis endast ka natukene. Mina olen Kadri (Female Spartan), 16-aastane ja elan Tartus. Mulle meeldib mängida sõjamänge, aga kuna mul oli üsna kehv arvuti, siis ei olnud mul mitu aastat võimalik mingeid mänge mängida. Pealegi oli mu ema väga vastu sellele. Just hiljuti sain omale uue arvuti, mis on veic parem ja nüüd olen püüdnud paar mängu peale panna ikka. Enamasti mängin Team Fortress 2, kuigi viimasel ajal ei ole eriti aega. Vahepeal olin Call Of Duty 4: Modern Warfare'i lainel. Vabal ajal meeldib mulle joonistada, üldiselt autosid, kuna muud ma ei oska.
Aga ega muud ma ei oskagi praegu rääkida. EGC on lahe ja püüan ikka Youtube'is jälgida.
Youtube'i kasutaja: ThePyroSpartan
Btw, kui keegi kunagi TF'i mängib, siis andke teada. Heameelega joiniksin.
Steam: Female Spartan
Female Spartan- Postituste arv : 30
Re: Female Spartan
Tere. COD4 teema.
Chess- Postituste arv : 61
Tere tulemast, kuigi foorum suht surnud, kokkutulek tõi taas elule.
Margo- ESTGamingChanneli asutaja
- Postituste arv : 84
Küll see foorum aktiivsemaks muutub!
Female Spartan- Postituste arv : 30
Tere tulemast !
oliver1337- Postituste arv : 32
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1