PARTNERI ANKEET | Popp155
5 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
PARTNERI ANKEET | Popp155
Nimi: Fred
Vanus:14
Elukoht: Tartu
Miks te tahate partneriks saada: Tahaks rohkem kuulsust saada ja ma arvan et teie "Eesti Machinima" mõte on päris hea.
Missuguseid videosi te meie kanalile hakkate laadima: Minecrafti/ Mirror's Edge ja vb ka COD 6 gameplay
Kas olete meie kanalit oma kanalil tutvustanud: Jah, olen seda enda esimeses Minecraft gameplays tutvustanud.
Kuidas leidsite meie kanali: Sõber saatis lingi
Olete meie kanalile subscribenud: Jah
Mitu videot te olete meie kanalile laadinud: veel ühtegi aga täna saadan enda tutvustus video lingi
Vanus:14
Elukoht: Tartu
Miks te tahate partneriks saada: Tahaks rohkem kuulsust saada ja ma arvan et teie "Eesti Machinima" mõte on päris hea.
Missuguseid videosi te meie kanalile hakkate laadima: Minecrafti/ Mirror's Edge ja vb ka COD 6 gameplay
Kas olete meie kanalit oma kanalil tutvustanud: Jah, olen seda enda esimeses Minecraft gameplays tutvustanud.
Kuidas leidsite meie kanali: Sõber saatis lingi
Olete meie kanalile subscribenud: Jah
Mitu videot te olete meie kanalile laadinud: veel ühtegi aga täna saadan enda tutvustus video lingi
popp- Postituste arv : 1
Re: PARTNERI ANKEET | Popp155
Raske öelda midagi kuna pole su videosi näinud.
xZizzleHD- GFX Pro
- Postituste arv : 32
Palun saatke meile oma esimene video ära, me vaatame kui head tagasisidet te saate ja siis otsustame selle järgi, kas te saate partneriks või mitte. Ja Weed, Zr pole enam partner. Igaljuhul, saatke video meile ära ja siis vaatame.
Weed kirjutas:Ma lihtsalt räägingi, et zr'i crap oli bullshit
Kes zr oli? Tuleb tuttav ette, aga ei mäleta
Whipz- Postituste arv : 61
Heelium, mängu heli liiga vali ja enda heli liiga madal, + eelviimases videos yritas nalja teha, muutis hääle madalamaks, arvas et nii oleks lahe olnud...
Weed kirjutas:Heelium, mängu heli liiga vali ja enda heli liiga madal, + eelviimases videos yritas nalja teha, muutis hääle madalamaks, arvas et nii oleks lahe olnud...
Irw, mingi programmiga pani siis enda hääle madalamaks?
Minuarust võiks mingi vanusepiirang vms ka olla. Alates 13 eluaastast vms. Aga no mõni on 16 aastaselt ka heelium
Whipz- Postituste arv : 61
Teema lukustatud, jätkake seda teemat kuskil mujal. Ja Popp, tee uus ankeet kui oled video ära saatnud. Liigutatud ja lukus.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1