Mida arvad ESTgamingchanneli tulevikust?
+6
Margo
Texx
Chess
Weed
Whipz
Roccat
10 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Mida arvad ESTgamingchanneli tulevikust?
Tahaksin siis teada, mida te arvate mis meie kanalist tulevikus võiks saada? Kas me saame väga populaarseks ja saame ka kunagi Eesti tippu, või juhtub hoopis midagi lambikat ja kõik otsustavad unsubscribeda? Mis on teie arvamus?
Jätke tagasisidet.
Jätke tagasisidet.
Re: Mida arvad ESTgamingchanneli tulevikust?
No mina loodan kindlasti, et sellest värgist saab kõvasti asja. Unsubscribe ei pane ma teile kunagi
Tulevikus loodan saada ka teie partneriks
Et pmst jätkake samas vaimus, rahvas, saatke videosid, subscribege jne. Edu teile!
Tulevikus loodan saada ka teie partneriks
Et pmst jätkake samas vaimus, rahvas, saatke videosid, subscribege jne. Edu teile!
Whipz- Postituste arv : 61
Mina arvan seda, et varsti sa ronid Skype, aga muidu te lähete tippu selle kanaliga
Skype ronin ma varsti küll, hetkel olen haige ja hääl ära suht. Homme saab juba rääkida.
Edu puhul on kõige raskem asi see, et Sa pead jätkuvalt olema edukas. Edu pole kunagi lõplik. W.Churchill
Loodan, et saab asja.
Loodan, et saab asja.
Chess- Postituste arv : 61
Mina loodan küll et asja saab.
QQ te skype vennad, ma ei oska seda värki kasutada QQ
QQ te skype vennad, ma ei oska seda värki kasutada QQ
Texx- ESTGamingChanneli Partner
- Postituste arv : 18
Sa mõtled seda sinist ikooni "S"'iga?Weed kirjutas:Skype on kõige kergem asi maailmas kasutada ju
Margo- ESTGamingChanneli asutaja
- Postituste arv : 84
Mulle meeldib, nii HDTaneli kui ka Estgamingchanneli ilmumine andis kohalikule nö. mängurite kommuunile ikka suure tõuke ning pea et iga päev võib avastada uusi mängureid ja arvustajaid. Loodetavasti hakkab neid veel ja veel ilmuma, et saaks enda ride´adessegi paar tükki värvata ning ehk hakkavad konsoolipoisid ka mingi hetk "let's play'sid" tootma, et oleks kellega kampa lüüa.
ruut- Postituste arv : 22
Eks see kanal tõuseb, aga probleem on selles et paljud gamerid ei vaata videosi, kuna eesti on väike riik siis peaks ka seda sorti gamereid ligi meelitama. Ma kavatsen ka millalgi siia midagi üles laadida.
Cheers,
- Küpsis
Cheers,
- Küpsis
EGC-le oleks vaja promo teha. Võtke ühendust näiteks forte mängumaailma toimetaja Lauri Jürisooga:
Lauri Jürisoo
Digiuudiste toimetaja
e-post: lauri.jyrisoo@delfi.ee
Andke teada, et teil on Youtubes selline kanal. Selgitage, miks see on ainulaadne Eestis, mida sarnast on välismaal ja mis plaanid tulevikuks. Saaksite raudselt väikese uudistelõigu.
Lauri Jürisoo
Digiuudiste toimetaja
Andke teada, et teil on Youtubes selline kanal. Selgitage, miks see on ainulaadne Eestis, mida sarnast on välismaal ja mis plaanid tulevikuks. Saaksite raudselt väikese uudistelõigu.
5paceman kirjutas:EGC-le oleks vaja promo teha. Võtke ühendust näiteks forte mängumaailma toimetaja Lauri Jürisooga:
Lauri Jürisoo
Digiuudiste toimetaja
See on väike asi, ma saan vb EGC Reporterisse, rohkemat infot ma ei avalda.
Weed kirjutas:5paceman kirjutas:EGC-le oleks vaja promo teha. Võtke ühendust näiteks forte mängumaailma toimetaja Lauri Jürisooga:
Lauri Jürisoo
Digiuudiste toimetaja
See on väike asi, ma saan vb EGC Reporterisse, rohkemat infot ma ei avalda.
Ma ammu mõtlesin ,et millal hakkatakse või üldse tehakse selline asi
Chess- Postituste arv : 61
ma arvan et estgamingchannel areneb nagu p6ssikuul
kristjan wtf- Postituste arv : 53
Similar topics
» Mida mängite?
» Mida sa hetkel kuulad?
» Youtuberid või Channelid mida vaatad.
» Müün asju mida te saate osta
» Mida sa hetkel kuulad?
» Youtuberid või Channelid mida vaatad.
» Müün asju mida te saate osta
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1