Terraria - Minecraft 2d või midagi uut?
4 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Terraria - Minecraft 2d või midagi uut?
Minu arvamused siis järgmised..
First look : Põhiliselt minecraft, ainult et külgvaates ja teised koletised.
After buying : Ossa p*sk, bossid, potionid, alkeemia, vau.
Ma olen sellesse mängu ära armunud. First person shooterid meeldivad mulle tavaliselt kõige rohkem, aga vau
See pole creative mäng nagu minecraft, ehitad endale suure ilusa lossi. Terraria on survival, ja exploring. Nagu paistab on ka seda mängu saatnud edu. Proovige isegi, kui enne selle nädala lõppu ostetud, maksab mäng 10 euri. Lisage mind steamis, mängime koos mp . Account : Spyinglie
Aga mida teie sellest arvate?
First look : Põhiliselt minecraft, ainult et külgvaates ja teised koletised.
After buying : Ossa p*sk, bossid, potionid, alkeemia, vau.
Ma olen sellesse mängu ära armunud. First person shooterid meeldivad mulle tavaliselt kõige rohkem, aga vau
See pole creative mäng nagu minecraft, ehitad endale suure ilusa lossi. Terraria on survival, ja exploring. Nagu paistab on ka seda mängu saatnud edu. Proovige isegi, kui enne selle nädala lõppu ostetud, maksab mäng 10 euri. Lisage mind steamis, mängime koos mp . Account : Spyinglie
Aga mida teie sellest arvate?
Re: Terraria - Minecraft 2d või midagi uut?
Mul pole millestki edasi minna, see peaks ju loogiline olema...
Notch tegi oma kodus seda ilma toetuseta, kuni Seananners avastas selle.
Terraria pandi kohe Steami myygile ja Steam võttis ta enda mantli alla.
Kui nii karmilt lähened mu vastustele...siis...
Pean kahjuks kurtma, et... Päris norm mäng on, ilus välimus, pimedus on hästi tehtud, aga, yks nõme asi on see libisemine, kui seisma jääd, libised natuke edasi, pärast seda, kui oled nupud lahti lasknud...nagu Super Mario's
Pean kahjuks kurtma, et... Päris norm mäng on, ilus välimus, pimedus on hästi tehtud, aga, yks nõme asi on see libisemine, kui seisma jääd, libised natuke edasi, pärast seda, kui oled nupud lahti lasknud...nagu Super Mario's
Eksid kahjuks, Terraria tegija reklaamis seda jagades alpha versiooni kuulsatele commentaatoritele nagu PBat, Yogscast, Seananners jne...ofc saadeti see veel notchile jne.Ja mängu autor ütles, et tema ei korraldanud seda müügi asja.Weed kirjutas:Mul pole millestki edasi minna, see peaks ju loogiline olema...
Ma eksin pooleldi, kuna Seda ikkagi reklaamiti, Notch ei reklaaminud Minecrafti
Libisemine? Pole veel märganud, hiljem vaatan. Mulle meeldib mida nad npc-dega tegid, et sul peab pappi olema et merchant tuleks, jms. Täitsa p*rses, bossid on ikka nii tugevad, 3000 elu oli eye of chutulul, ma sain rämedalt oma selle käest.
Mina küll ei hakka "libisema" kui seisma jään. Hea mäng on. Lasin Minecrafti kohe maha, kui Terrariat mängima hakkasin. Algul ei saanud üldse mängu lõpetada, tõsiselt lahe oli, aga ma ei osanud midagi. Aga kui mõned sõbrad hackima hakkasid ja enda mängud eriti võimsaks tegid, siis mul kadus suurem huvi ära, kuna mina ei osanud midagi. Nüüd pole tükk aega mänginud. Üheks põhjuseks on kindlasti ka see, et ma ei taha enam päevad läbi arvutis istuda. Aga mäng ise on väga vinge!
Female Spartan- Postituste arv : 30
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1