ESTgamingchanneli kokkutulek!
+14
WWEstenerikkasvo
FirstGamerHD
Rinzler
DESUDESU
Female Spartan
Timy
UBaseGames
MasterDisaster
5paceman
Weed
Margo
maku456
GreatLS
Roccat
18 posters
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 5
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Mida sooviksid sina teha kokkutulekul?
Re: ESTgamingchanneli kokkutulek!
margo sa tuled ristoga w?Margo kirjutas:Ei saa kuna meil pole kindlat arvu. Siis peaks see arv olema seal täpselt 15.00. Igatahes, eks me näe, kui üldse kedagi tuleb.
Video materjali tuleb
EDIT: Sai vaadatud, hetkel aint 5 kohta kinni terve saalipeale. Kuna oleme seal pool tundi varem, siis kohtade pärast muretsema ei pea.
kristjan wtf- Postituste arv : 53
Hääletajate aru järgi ei saa midagi öelda, foorumis on ainult 69 registreerunut, Subbe on yle 600, see ei ytle midagi, palju seal hääletajaid on, mõned äkki ei käi foorumis.maku456 kirjutas:Hääletajate arvu järgi on u. 10. Ega see oleks ka jama ju kui igaüks istub ei tea kus.
kristjan wtf kirjutas:margo sa tuled ristoga w?Margo kirjutas:Ei saa kuna meil pole kindlat arvu. Siis peaks see arv olema seal täpselt 15.00. Igatahes, eks me näe, kui üldse kedagi tuleb.
Video materjali tuleb
EDIT: Sai vaadatud, hetkel aint 5 kohta kinni terve saalipeale. Kuna oleme seal pool tundi varem, siis kohtade pärast muretsema ei pea.
Karta on et tuleb ju
ma arvan et mcdonalds
No kui ei siis viskame osad mäkist välja.
MasterDisaster- Postituste arv : 9
Pettumus > 9000
Ma olen väga pettunud ürituses. Inimesed olid igavad...huvitavat juttu ei räägitud ja liialt palju alakaid, kes ei suutnud oma hormoone talitseda...tõsiselt...nad oleks nagu välja võetud "Kevadest".
See viib mu viimase punktini...Mu isa töötab siseministeeriumis ning ma lasen KaPo'l teie serveri haldajatel foorumi kinni panna, sest see on nagu utter fail.
With regards...Niiduk
See viib mu viimase punktini...Mu isa töötab siseministeeriumis ning ma lasen KaPo'l teie serveri haldajatel foorumi kinni panna, sest see on nagu utter fail.
With regards...Niiduk
Niiduk- Külaline
kuule kes k2skis siis tulla kui ei meeldi.mine siis kuradi macinima ukse taha siis jamis sa ootasid kui margo ja risto esimest korda teevad ja se estgamingchannel pole1aastagi vanaNiiduk kirjutas:Ma olen väga pettunud ürituses. Inimesed olid igavad...huvitavat juttu ei räägitud ja liialt palju alakaid, kes ei suutnud oma hormoone talitseda...tõsiselt...nad oleks nagu välja võetud "Kevadest".
With regards...Niiduk
Kes sa selline üldse oled, foorumi kinnipanekust võid ainult unistada. Vean kihla, et sa polnud kohalgi. Ei kujuta ette, mis üritusel sina käisid...Niiduk kirjutas:Ma olen väga pettunud ürituses. Inimesed olid igavad...huvitavat juttu ei räägitud ja liialt palju alakaid, kes ei suutnud oma hormoone talitseda...tõsiselt...nad oleks nagu välja võetud "Kevadest".
With regards...Niiduk
Margo- ESTGamingChanneli asutaja
- Postituste arv : 84
Niiduk kirjutas:Ma olen väga pettunud ürituses. Inimesed olid igavad...huvitavat juttu ei räägitud ja liialt palju alakaid, kes ei suutnud oma hormoone talitseda...tõsiselt...nad oleks nagu välja võetud "Kevadest".
With regards...Niiduk
Ma arvan, et sa olid küll siis valele üritusele sattunud. Esiteks peale minu, Margo, Timo, Kadri ja Kristjani olid kõik seal nooremad ja ma ei usu, et sa räägiksid siis endast kui alakast kes ei suuda oma homroone talitseda. Fail troll is fail. Kao magama ära.
Viimati muutis seda Roccat (Esm Juul 25, 2011 9:07 pm). Kokku muudetud 1 kord
Roccat kirjutas: Peale minu, Margo, Timo ja Kristjani olid kõik seal nooremad ja ma ei usu, et sa räägiksid siis endast kui alakast kes ei suuda oma homroone talitseda. Fail troll is fail. Kao magama ära.
Oot, oot, mina nüüd küll teist noorem ei ole, just saying.
Viimati muutis seda Female Spartan (Esm Juul 25, 2011 9:03 pm). Kokku muudetud 1 kord
Female Spartan- Postituste arv : 30
Niiduk kirjutas:Ma olen väga pettunud ürituses. Inimesed olid igavad...huvitavat juttu ei räägitud ja liialt palju alakaid, kes ei suutnud oma hormoone talitseda...tõsiselt...nad oleks nagu välja võetud "Kevadest".
With regards...Niiduk
Kevade jumala kickass film btw
"...Kapol serveri haldajatel kinni panna..." - Ära aja naerma
Igatahes, not sure if trolling or just stupid.
Tõsi ...
Timy- Postituste arv : 23
Haha, anyway. Kokkutulek oleks olnud parem, kui me oleks rohkem rääkinud. Näiteks oleks olnud hea, kui me oleks üksteisle üksteist tutvustanud. Mina näiteks siiamaani ei tea poolte nimesid, kes seal olid. Oleks võinud leida mingi koha, kus lihtsalt istuda ja rääkida oleks saanud. Arutada mängudest vms midagi. Aga eks see kokkutulek tuli kuidagi äkki ka.
Viimati muutis seda Female Spartan (Esm Juul 25, 2011 9:03 pm). Kokku muudetud 1 kord
Female Spartan kirjutas:Haha, anyway. Kokkutulek oleks olnud parem, kui me oleks rohkem rääkinud. Näiteks oleks olnud hea, kui me oleks üksteisle üksteist tutvustanud. Mina näiteks siiamaani ei tea poolte nimesid, kes seal olid. Oleks võinud leida mingi koha, kus lihtsalt istuda ja rääkida oleks saanud. Arutada mängudest vms midagi. Aga eks see kokkutulek tuli kuidagi äkki ka.
Oleks võinud jah... kahju
Female Spartan kirjutas:Roccat kirjutas: Peale minu, Margo, Timo ja Kristjani olid kõik seal nooremad ja ma ei usu, et sa räägiksid siis endast kui alakast kes ei suuda oma homroone talitseda. Fail troll is fail. Kao magama ära.
Oih, muutsin ära.
Oleks võind suhelda jah rohkem... Kuid kõik olid pmst üksteisele võõrad ning siis oli vaikus põhiline. Eks järgmisel korral oleme kõik jutukamad.
Aga kõik kes siin, minge facebooki ja taggige ennast seal Toppisin pildid. siis saame tuttavaks.
Keda pildil polnd... kirjutage siia vms.
Aga kõik kes siin, minge facebooki ja taggige ennast seal Toppisin pildid. siis saame tuttavaks.
Keda pildil polnd... kirjutage siia vms.
Margo- ESTGamingChanneli asutaja
- Postituste arv : 84
Päris tuus tundus videost.
Punnisk- Postituste arv : 2
Jaa, video oli hästi tehtud! Ja mina pildil polnud, ma tegin ju pilti.
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 5