ESTgamingchanneli kokkutulek!
+14
WWEstenerikkasvo
FirstGamerHD
Rinzler
DESUDESU
Female Spartan
Timy
UBaseGames
MasterDisaster
5paceman
Weed
Margo
maku456
GreatLS
Roccat
18 posters
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Mida sooviksid sina teha kokkutulekul?
Re: ESTgamingchanneli kokkutulek!
ma ei tule
WWEstenerikkasvo- Postituste arv : 27
Ise ei tule aga lugedes siin jutte, jääb ikka suu ammukile. Kuna vist keegi siit ei tea mis asi on korralik kokkutulek. Ootate et inimesed tuleksid teistest linnadest kohale et saaks ainult bowlingut mängida ja pärast poodi pirukaid/krõpsu ja kellukest ostma minna? Kuna EstGamingChannel on ikka tehtud mängude pärast, näeks mina just perfektset kokkutulekut mitmepäevase Laniga ja päevasel ajal aktiivsete ühiste tegevustega. Nt. korv-, võrk-, jalgpall või mõni muu teine tegevus. 1 suur probleem on ka korraldajate läbimõtlematus ja liiga hiline planeerimine ja avaldamine. Teine võimalus oleks lihtsalt panna telgid jõe äärde ja nautida suve ja chillida niisama. Grillida ja ujuda.
Peaca, im OUT!
Peaca, im OUT!
Mõte on hea, kuid selle teostamine raske. Meil ei tuleks palju rahvast ning "LAN Party" jaoks pole meil ruume vms. Oleme tavalised noorukid ja mõtlesime, et teeks paaritunnise kokkusaamise nendega, kes tulla saavad. Kui fännide baas kasvab ja rohkem aktiivseid inimesi, saab teha ka suuremaid ning paremaid kokkutulekuid kuna hetkese seisuga me Margoga kahekesi seal.Rait^^ kirjutas:Ise ei tule aga lugedes siin jutte, jääb ikka suu ammukile. Kuna vist keegi siit ei tea mis asi on korralik kokkutulek. Ootate et inimesed tuleksid teistest linnadest kohale et saaks ainult bowlingut mängida ja pärast poodi pirukaid/krõpsu ja kellukest ostma minna? Kuna EstGamingChannel on ikka tehtud mängude pärast, näeks mina just perfektset kokkutulekut mitmepäevase Laniga ja päevasel ajal aktiivsete ühiste tegevustega. Nt. korv-, võrk-, jalgpall või mõni muu teine tegevus. 1 suur probleem on ka korraldajate läbimõtlematus ja liiga hiline planeerimine ja avaldamine. Teine võimalus oleks lihtsalt panna telgid jõe äärde ja nautida suve ja chillida niisama. Grillida ja ujuda.
Peaca, im OUT!
EDIT: Lisasin hääletuse, hääletage. Täna õhtul selgub koht.
Äkki keegi selgitaks, mis on Arcade?
Viimati muutis seda Female Spartan (Esm Juul 25, 2011 9:02 pm). Kokku muudetud 1 kord
Female Spartan- Postituste arv : 30
hehe tavaliselt tehakse ikka kokkutulekuid enam vähem kuu algul siis pappi rohkem jne kuu lõpp on tavaliselt suhteliselt rahaga kitsas (oleneb inimesest)
Ns124546- Külaline
Mdea emps andis aind 7 euri . Peab sellega toime tlema. Mdea palju see kino piltet vms. Aga muidu oleks tulija. Kui hinnad jääks ikkagi normaalseks.
MasterDisaster- Postituste arv : 9
MasterDisaster kirjutas:Mdea emps andis aind 7 euri . Peab sellega toime tlema. Mdea palju see kino piltet vms. Aga muidu oleks tulija. Kui hinnad jääks ikkagi normaalseks.
Kino on kuskil 3.40€ ja Ristol boonuskaart, saab paarkümend senti odavamalt.
Loodame, et sa tuled.!
kokkutulek
tere!mis filmi l2heks siis vaatama? muidu ma tuleks kui 10eurika v2lja veab
kristjan wtf- Postituste arv : 53
6elge k6ik kes tulevad. ma teen otsa lahti
ma tulen
ma tulen
Mina tulen, kuidas oleks kinos:
Transformerid: Kuu varjukülg (MS12)
Pikkus: 152 min. 15:35
Transformerid: Kuu varjukülg (MS12)
Pikkus: 152 min. 15:35
Margo- ESTGamingChanneli asutaja
- Postituste arv : 84
Mina tulen
//E: Võtan oma kaamera ka kaasa? HD Oma.
Viimati muutis seda MasterDisaster (Püh Juul 24, 2011 3:09 pm). Kokku muudetud 1 kord
minu arust suht hea kellaaeg sest enne saame niisama juttu r22kida ja trantsformerid on suht norm film
MasterDisaster kirjutas:Mina tulen
ikka p2rast saab youtubesse 6lese laadida ja need kes ei tulnud saavad ka vaadata mis me tegima
Kellaaeg on jah hea, ning kaamera võid võtta, kuigi siis pead ise üleslaadima vms.
Me võtame enda kaamera ka.
Me võtame enda kaamera ka.
Margo- ESTGamingChanneli asutaja
- Postituste arv : 84
kristjan wtf kirjutas:
ikka p2rast saab youtubesse 6lese laadida ja need kes ei tulnud saavad ka vaadata mis me tegima
No EGC Võtab ka oma roosa kaamera vist kaasa?
p2rast v6ib mcdonaldisse minna ( ei oska kirjutada ) ja siis linna peale trollima. aga kas me teeme siis selle trollimise ka 2ra et k6sime kes teavad estgamingchnnelist minagi v?
I really dunno =)
roosa kaamera
ei usu sest roosa kaamera oli risto naabri oma vist
kristjan wtf kirjutas:p2rast v6ib mcdonaldisse minna ( ei oska kirjutada ) ja siis linna peale trollima. aga kas me teeme siis selle trollimise ka 2ra et k6sime kes teavad estgamingchnnelist minagi v?
Ma arvan et Margo ei hakka fännide ees tegelema sellega, väike Spoiler või mis?
Pean õnneks või kahjuks vabandama, aga ma ei saa tulla, raha on kyll olemas, oleksin valmis, aga vanemad arvavad et ei tasu, pole veel 16 ja stuff, niiet järgmine aasta olen platsis.
Weed kirjutas:kristjan wtf kirjutas:p2rast v6ib mcdonaldisse minna ( ei oska kirjutada ) ja siis linna peale trollima. aga kas me teeme siis selle trollimise ka 2ra et k6sime kes teavad estgamingchnnelist minagi v?
weed sa ise tuled v? ma vaatan et v2ga v2he inimesi tuleb
kristjan wtf kirjutas:Weed kirjutas:kristjan wtf kirjutas:p2rast v6ib mcdonaldisse minna ( ei oska kirjutada ) ja siis linna peale trollima. aga kas me teeme siis selle trollimise ka 2ra et k6sime kes teavad estgamingchnnelist minagi v?
weed sa ise tuled v? ma vaatan et v2ga v2he inimesi tuleb
Kahjuks ei saa, kirjutasin juba siia, keri tiba ylesse
weed sa oled ikka hea alati postidat 5 sekuntit enne mind se on nii irw vaatata
Igavus tapabkristjan wtf kirjutas:weed sa oled ikka hea alati postidat 5 sekuntit enne mind se on nii irw vaatata
Weed kirjutas:Igavus tapabkristjan wtf kirjutas:weed sa oled ikka hea alati postidat 5 sekuntit enne mind se on nii irw vaatata
sama siin
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5