Üldine konsooliteema
+13
karl
mining531
WWEstenerikkasvo
Mootorpaat
Raul125
maku456
UBaseGames
Küpsis
zakk
Whipz
Weed
Roccat
ruut
17 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Üldine konsooliteema
Teeme juttu konsoolidest, mis konsoole keegi omab, mida mängib jne.
Ehk saab siin teemas ka leida inimesi, kellega mängida.
Ehk saab siin teemas ka leida inimesi, kellega mängida.
ruut- Postituste arv : 22
Re: Üldine konsooliteema
Ma sebin kah PS kolme ja siis, kui see Wii 2 tuleb, siis üritab tolle ka soetada.
Whipz- Postituste arv : 61
Ahh? Mis pilt?
This comment is full of fail.Weed kirjutas:Wii/Wii2 = eitedele
ruut kirjutas:This comment is full of fail.Weed kirjutas:Wii/Wii2 = eitedele
This comment to a comment is full of fail and losing...yes, i'm Winning!
No ise oman Wii'd aga "Wii 2" vist ei soeta, kuna olen hardcore gamer ja Wii eriti ei istu, kuigi "Wii 2"'le luuakse juba GTA V'd ja see peaks ka võimsam olema praegustest konsoolidest. Kohe varsti ostan ka PS3'me inglismaalt.
zakk- Postituste arv : 25
Nevermind Wii2, PS4 sebin :D
To Weed: Miks sa arvad, et Wii naistele on?
To Weed: Miks sa arvad, et Wii naistele on?
Mine küsi mõne Xbox'i või PS kolme gameri(Aameerika) käest, ja saad kohe oma vastuse.
Ah, et kohe Aameerika mänguri käest jah Aga saada see vastus mulle posti või ütle siin välja
Haha, nende tüüpide käest või kes päevad läbi ainult Call of Dutyt või Halot taovad ja siis ennast hardcore gameriteks tembeldavad? See on ju puhas huumor.Weed kirjutas:Mine küsi mõne Xbox'i või PS kolme gameri(Aameerika) käest, ja saad kohe oma vastuse.
Miks mina pean välja ytlema, mina ei tea seda vastust, ma PC Gamer, sellepärast ma ytlesingi, et kysi nende käest, ja nad ei pela päevad läbi Call Of Duty't, on ka teisi mängi, Dragon Age, The elder scrolls, etc.
No selline teiste arvamuste toel kujundatud arvamus on väga vähe väärt ju.
Sa vist ikka ei saa pointile pihta... aga noh, saladus katte all olen ma ka konsooli gamer, täpsemalt on mul 2 plesa yhte ja ma armastan plesa kahte, kuigi mul pole seda, aga naabril kunagi oli
No olgem ausad, ega sa eriti selgeks ei ole teinud seda pointi küllWeed kirjutas:Sa vist ikka ei saa pointile pihta
Et Wii on naistele, sest mingid ameerika tüübid ütlevad nii?
Jep, sa ei saanudki aru
Kui ma ytlen naistele, siis nagu memmekas või nii, aga ma ei hakka siin ytlema et mõni kindel inimene on memmekas, sest pole irl näinud, ela yle
Kui ma ytlen naistele, siis nagu memmekas või nii, aga ma ei hakka siin ytlema et mõni kindel inimene on memmekas, sest pole irl näinud, ela yle
Weed kirjutas:Jep, sa ei saanudki aru
No aga vaata teise nurga alt asja, võibolla 12- 19 aastastele jah see "memmekas" aga vaata näiteks nooremadi, saad ise lapse, kas sa annaksid talle parem ps3, mille eest maksad rohkem ja su laps võib selle ära lõhkuda või Wii mis on odavam ja kus on ka "sõbralikumad" mängud.
zakk- Postituste arv : 25
Sellest esimesest osast on raske mitte aru saada, küsimus seisneski just selles, et kas sina kujundasid selle arvamuse lihtsalt selle põhjal mida keegi kusagil öelnud on.Weed kirjutas:Jep, sa ei saanudki aru
Kui juba Nintendo uue konsooli lainel olla, siis siin on kokku pandud suurem pilt kõikidest spekulatsioonidest, mis vähegi tõesed võiksid olla - http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-project-cafe-rumour-analysis
zakk kirjutas:Weed kirjutas:Jep, sa ei saanudki aru
No aga vaata teise nurga alt asja, võibolla 12- 19 aastastele jah see "memmekas" aga vaata näiteks nooremadi, saad ise lapse, kas sa annaksid talle parem ps3, mille eest maksad rohkem ja su laps võib selle ära lõhkuda või Wii mis on odavam ja kus on ka "sõbralikumad" mängud.
Eip, ostan talle parem arvuti, või annan enda vana
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3