Üldine konsooliteema
+13
karl
mining531
WWEstenerikkasvo
Mootorpaat
Raul125
maku456
UBaseGames
Küpsis
zakk
Whipz
Weed
Roccat
ruut
17 posters
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Re: Üldine konsooliteema
kusjuures just suurem osa hardcore gameritest ongi sellised, osad isegi nii osavad, et pääsevad MLG finaalidesse...ruut kirjutas:Haha, nende tüüpide käest või kes päevad läbi ainult Call of Dutyt või Halot taovad ja siis ennast hardcore gameriteks tembeldavad? See on ju puhas huumor.Weed kirjutas:Mine küsi mõne Xbox'i või PS kolme gameri(Aameerika) käest, ja saad kohe oma vastuse.
Ma ei kahtlegi selles, et ainult ühte mängu mängides skill kasvab. Siiski, ennast kutsuda hardcore gameriks ainult selle tõttu on pisut liiast, eriti kuna hardcore gamer on selline üpriski tähtsusetu termin, mis ei näita tegelikult mitte midagi. Ühe mängu või žanri puhul heade oskuste näitamine ei anna koheselt mingit eristaatust ega vastava isiku ütlustele stiilis "wii on titeks" rohkem kaalu, eriti kui endal kogemus selles vallas puudub ning toetutakse vaid eelarvamustele.
ruut- Postituste arv : 22
PS3 meeldib kõige rohkem, sest seal nii palju eksklusiiv mänge, nt GT5, Killzone, GoW ja UnCharted. Endal kahjuks pole
Htekel oman ps3 oli xbox aga vahetasin just selle samuse ps3 vastu ära aga nüüd peaks kurat vist ikka xboxi peale tagasi minema kuna paistab et ps3 on bull*hit
Raul125- Postituste arv : 4
Miks ta bs on?Raul125 kirjutas:Htekel oman ps3 oli xbox aga vahetasin just selle samuse ps3 vastu ära aga nüüd peaks kurat vist ikka xboxi peale tagasi minema kuna paistab et ps3 on bull*hit
Whipz- Postituste arv : 61
Ta mõtleb kindlasti seda et kaks nädalat on PSN maas olnud ehk siis keegi on selle ära häkkinud ja teisipäevaks lubatakse see taastada
Mootorpaat- Postituste arv : 38
Halo 3, Forza seeria, crackdown, Too Human, DoA 4, dead rising...list goes on, xkast siiski parem.Esiteks pult on mugavam, XBL on turvatud mitte nagu PSN(inimeste krediitkaartide info võib olla häkkerite käes...), konsoolid on turvatumad (PS3e mw2 lobby oli häkkereid täis kui viimati mängisin), kuulsamad kommentaatorid mängivad Xkasti peal...maku456 kirjutas:PS3 meeldib kõige rohkem, sest seal nii palju eksklusiiv mänge, nt GT5, Killzone, GoW ja UnCharted. Endal kahjuks pole
suht mõnus console war käib muidu
UBaseGames kirjutas:Halo 3, Forza seeria, crackdown, Too Human, DoA 4, dead rising...list goes on, xkast siiski parem.Esiteks pult on mugavam, XBL on turvatud mitte nagu PSN(inimeste krediitkaartide info võib olla häkkerite käes...), konsoolid on turvatumad (PS3e mw2 lobby oli häkkereid täis kui viimati mängisin), kuulsamad kommentaatorid mängivad Xkasti peal...maku456 kirjutas:PS3 meeldib kõige rohkem, sest seal nii palju eksklusiiv mänge, nt GT5, Killzone, GoW ja UnCharted. Endal kahjuks pole
Dead risin on PS3'me peal ka vähemasti teine osa. PS3'mel teised head pelad: GT 5, LBP1/2, Uncharted, Motor Storm, Heavy Rain, Yakuza 4 jne
PS3'mele on ka võimalik xkasti pulti ka ühendada.
PSN on tasuta, XBL on tasuline.
Ei oska öelda.
Ja kuulsamad komentaatorid on miljonäärid ja raiskavad raha XBL'i peale, kui samal ajal saab odavamalt PSN'is mängida.
zakk- Postituste arv : 25
dead rising 1 ei ole ps3 peal...ja inimesed väidavad, et ps3 on parem ainult sellepärast, et psn on tasuta...aga kas psn saad alati mängida, dont think so. ka kas psn on mõtet krediitkaardiga osta?dont think so.xbl saad punkte kaasa kui ostad seda ja selle eest saad filme rentida ja mänge osta jne...zakk kirjutas:UBaseGames kirjutas:Halo 3, Forza seeria, crackdown, Too Human, DoA 4, dead rising...list goes on, xkast siiski parem.Esiteks pult on mugavam, XBL on turvatud mitte nagu PSN(inimeste krediitkaartide info võib olla häkkerite käes...), konsoolid on turvatumad (PS3e mw2 lobby oli häkkereid täis kui viimati mängisin), kuulsamad kommentaatorid mängivad Xkasti peal...maku456 kirjutas:PS3 meeldib kõige rohkem, sest seal nii palju eksklusiiv mänge, nt GT5, Killzone, GoW ja UnCharted. Endal kahjuks pole
Dead risin on PS3'me peal ka vähemasti teine osa. PS3'mel teised head pelad: GT 5, LBP1/2, Uncharted, Motor Storm, Heavy Rain, Yakuza 4 jne
Ei oska öelda.
Ja kuulsamad komentaatorid on miljonäärid ja raiskavad raha XBL'i peale, kui samal ajal saab odavamalt PSN'is mängida.
//väike laul kuulamiseks kui respondid https://www.youtube.com/watch?v=dPc4JadvX7E
P.S heavy rain sucks ass
Mind eriti ei huvita see console war, kuid, on ainult 1 põhjus, miks mulle Xbox ei meeldi, nimelt selle kommuun. Enough said.
UBaseGames kirjutas:dead rising 1 ei ole ps3 peal...ja inimesed väidavad, et ps3 on parem ainult sellepärast, et psn on tasuta...aga kas psn saad alati mängida, dont think so. ka kas psn on mõtet krediitkaardiga osta?dont think so.xbl saad punkte kaasa kui ostad seda ja selle eest saad filme rentida ja mänge osta jne...zakk kirjutas:UBaseGames kirjutas:Halo 3, Forza seeria, crackdown, Too Human, DoA 4, dead rising...list goes on, xkast siiski parem.Esiteks pult on mugavam, XBL on turvatud mitte nagu PSN(inimeste krediitkaartide info võib olla häkkerite käes...), konsoolid on turvatumad (PS3e mw2 lobby oli häkkereid täis kui viimati mängisin), kuulsamad kommentaatorid mängivad Xkasti peal...maku456 kirjutas:PS3 meeldib kõige rohkem, sest seal nii palju eksklusiiv mänge, nt GT5, Killzone, GoW ja UnCharted. Endal kahjuks pole
Ei oska öelda.
//väike laul kuulamiseks kui respondid https://www.youtube.com/watch?v=dPc4JadvX7E
P.S heavy rain sucks ass
NO need ekskluvsiiv mängud on jah erinevad, kellele missugused meeldivad.
No tead sa ka mõnda inimest kelle krediitkaarti kasutati häkkerite poolt kui nad PSN'i lahti said?
PS3'mel on parem riistvara, Bluray.
Ei saanud sellest lausest aru "xbl saad punkte kaasa kui ostad seda ja selle eest saad filme rentida ja mänge osta jne... " PSN'is saad ka mänge osta, ka PS1 mänge ja 40 GB mudel loeb ka PS2 mänge. Filme on samuti võimalik osta.
zakk- Postituste arv : 25
Muideks, kui te pole veel ära jaganud, miks PSN maha läks : https://www.youtube.com/watch?v=QVU6v53ow8k&feature=feedu
Põhimõtteliselt, Hotz siis avaldas Youtubessa ja oma weebi lehele, et ta leidis viisi, kuidas PS kolme sisse hackida ja talle Sony toppis siis talle kohtu lood peale. Need programmid said kätte yhed hackerid, kes ähvardasid siis PSN'i maha võtta. Samal ajal Sony teeskles, et kõik on korras ja nad testivad oma "uut Networki", aga hoopis samal ajal yritasid hackereid välja visata. Nagu mina aru sain, antsid hackerid lihtsalt järgi ja lõid käega.
Põhimõtteliselt, Hotz siis avaldas Youtubessa ja oma weebi lehele, et ta leidis viisi, kuidas PS kolme sisse hackida ja talle Sony toppis siis talle kohtu lood peale. Need programmid said kätte yhed hackerid, kes ähvardasid siis PSN'i maha võtta. Samal ajal Sony teeskles, et kõik on korras ja nad testivad oma "uut Networki", aga hoopis samal ajal yritasid hackereid välja visata. Nagu mina aru sain, antsid hackerid lihtsalt järgi ja lõid käega.
ma vaatan et kõigil on xboxid ja PS 3 med aga mul on PSP
WWEstenerikkasvo- Postituste arv : 27
Tervist,
Oleks ka soov alustada live kommenteerimisega vms, aga just Xbox360 mängudele. Oman konsooli ja üle 20 originaal mängu hetkel. Küsimus oleks siis selline, et milliste vahenditega ja kuidas oleks võimalik salvestada konsooli gameplayd koos kommentaariga. Võib vastata teemase, aga on oodatud ka PM.
Tänan!
Oleks ka soov alustada live kommenteerimisega vms, aga just Xbox360 mängudele. Oman konsooli ja üle 20 originaal mängu hetkel. Küsimus oleks siis selline, et milliste vahenditega ja kuidas oleks võimalik salvestada konsooli gameplayd koos kommentaariga. Võib vastata teemase, aga on oodatud ka PM.
Tänan!
mining531- Postituste arv : 1
720 ei tule.Microsoft ise ütles seda, 720 nime see ei kanna.Weed kirjutas:Ärgem unustagem, et tulemas on ka 720 ja PS4, aga kuupäeva pole antud...
Beast- Postituste arv : 4
Osta kas Dazzle, easycap või HD PVR. easycap on nendest kõige odavam aga ka halvima kvaliteediga, aga üldse pole pahamining531 kirjutas:Tervist,
Tänan!
Beast- Postituste arv : 4
Beast kirjutas:Osta kas Dazzle, easycap või HD PVR. easycap on nendest kõige odavam aga ka halvima kvaliteediga, aga üldse pole pahamining531 kirjutas:Tervist,
Tänan!
Või, kui tal on HD wide screen telekas, saab ka sellega, vaja ainult DVD mängijat ja hunnik plaate.
kristjan wtf kirjutas:keegi muidu m66b xboxsi?
Ma ei soovitaks XBoxi, sinuasemel võtaksin PS kolme ja sinna juurde mingi yli mugava puldi, ei kuumene nii kiiresti yle, võid vabalt 10 tundi nolada ilma muredetta
ma just m6tlesin xboxi kinecti p2rast sest ps move on mingi puldiga nagu wii millega viskad telku ekraani sisseWeed kirjutas:kristjan wtf kirjutas:keegi muidu m66b xboxsi?
Ma ei soovitaks XBoxi, sinuasemel võtaksin PS kolme ja sinna juurde mingi yli mugava puldi, ei kuumene nii kiiresti yle, võid vabalt 10 tundi nolada ilma muredetta
kristjan wtf- Postituste arv : 53
kristjan wtf kirjutas:ma just m6tlesin xboxi kinecti p2rast sest ps move on mingi puldiga nagu wii millega viskad telku ekraani sisseWeed kirjutas:kristjan wtf kirjutas:keegi muidu m66b xboxsi?
Sry, aga kes sul käsib kasutada Move'i?
ah ma ei tea siis peaks ju xbox parem olema nendes asjadesWeed kirjutas:kristjan wtf kirjutas:ma just m6tlesin xboxi kinecti p2rast sest ps move on mingi puldiga nagu wii millega viskad telku ekraani sisseWeed kirjutas:kristjan wtf kirjutas:keegi muidu m66b xboxsi?
kristjan wtf- Postituste arv : 53
kristjan wtf kirjutas:ah ma ei tea siis peaks ju xbox parem olema nendes asjadesWeed kirjutas:kristjan wtf kirjutas:ma just m6tlesin xboxi kinecti p2rast sest ps move on mingi puldiga nagu wii millega viskad telku ekraani sisseWeed kirjutas:kristjan wtf kirjutas:keegi muidu m66b xboxsi?
No kui sa tahad midagi, mis kiiremini otsad annab, siis lase aga minna, sa võid kindlasti mõelda, et viid parandusse, aga kõik maksab, parandus maksab, kui sa just ise ei paranda, oleneb mis probleem on. Ma jääks kyll PS kolmega
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3